:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } .enviso-dialog-content { overflow: auto; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top
kom

Vraag maar raak

Laden...

Bedankt, je vraag is verzonden.

Helaas, er is iets mis gegaan met het verzenden van je vraag. Probeer het aub nog eens.

High-res beeldmateriaal aanvragen

Meer informatie

Specificaties

Titel kom
Materiaal en techniek Steengoed uit halfvette Brunsummer en halfvette Westerwalder klei, half om half, 5% Canadees veldspaat, 15% zilverzand en 15% chamotte, gebakken bij circa 1000 graden, met ijzerhoudende engobe gekwast, met glazuur van klei, veldspaat en kwarts, gestookt bij 1230 graden in plaats van 1260 graden, oxiderend
Objectsoort
Kom > Tafelgerei > Keuken en huishouden > Gebruiksvoorwerp
Locatie Dit object is in het depot

Zie je iets wat niet klopt of heb je aanvullende informatie over dit werk? Stuur ons een berichtje

Alles over de maker

Jan de Rooden

Nijmegen 1931 - Amsterdam 2016

Bekijk het volledige profiel